Auteur Sujet: Patch 03a  (Lu 15284 fois)

Hors ligne JMM

  • Administrateur
  • Maréchal d'Empire
  • *******
  • Messages: 8260
    • http://www.histwar.com
Patch 03a
« le: 17 mai 2011, 00:27:28 am »
New GUI

Patch to only apply to HistWar Version 02F or 03a (RCx)
http://www.histwar.org/mods/file.php?id=166

Cumulative patch (01,02,03a)
http://www.histwar.org/mods/file.php?id=167

In game, G allows to choose the old/new GUI.
Take a look at Interface en.pdf to get information about the new GUI.
Attention : Tutorial isn't yet compatible with the new GUI.

Enjoy
JMM
« Modifié: 17 mai 2011, 00:42:38 am par JMM »

Hors ligne Franciscus

  • Colonel
  • ***
  • Messages: 703
Re : Patch 03a
« Réponse #1 le: 17 mai 2011, 00:40:41 am »
Thanks !!  :smile:

Hors ligne AJ

  • Général de Brigade
  • ****
  • Messages: 1845
  • Sir Arthur Wellesley
    • Napoleonic Battle Corp
Re : Patch 03a
« Réponse #2 le: 17 mai 2011, 00:53:53 am »
Excellent, many thanks

Hors ligne Marquês de Alorna

  • Chef de Bataillon
  • **
  • Messages: 307
Re : Patch 03a
« Réponse #3 le: 17 mai 2011, 13:41:57 pm »
Strange... Now I only have access to the old GUI and I'm not able to exit the game...  :(

Hors ligne Franciscus

  • Colonel
  • ***
  • Messages: 703
Re : Re : Patch 03a
« Réponse #4 le: 17 mai 2011, 13:43:57 pm »
Strange... Now I only have access to the old GUI and I'm not able to exit the game...  :(

Are you sure ?

In the 03a official patch, the old GUI is indeed the default. If you press "G" you should be able to change to the new GUI.

If not, maybe it's time to do a full uninstall and reinstall...

Um abraço  ;)

Hors ligne Marquês de Alorna

  • Chef de Bataillon
  • **
  • Messages: 307
Re : Re : Re : Patch 03a
« Réponse #5 le: 17 mai 2011, 13:53:10 pm »
Are you sure ?

In the 03a official patch, the old GUI is indeed the default. If you press "G" you should be able to change to the new GUI.

If not, maybe it's time to do a full uninstall and reinstall...

Um abraço  ;)
Yes, I guess it is... Problem is that I am in the middle of a trip, and in the middle of a PBM.  :(

Abraço,
António

Hors ligne Alfiere

  • Général de Brigade
  • ****
  • Messages: 1400
Re : Patch 03a
« Réponse #6 le: 17 mai 2011, 13:59:24 pm »
No problem.
You take last pbe file sent to you from your opponent (from e-email) ,and repeat turn moves.
Before exit press 'G' and go to new GUI for exit.
I think that work.
« Modifié: 17 mai 2011, 14:04:45 pm par Alfiere »
Danube camp - 3rd Coaltion camp

Hors ligne Gunner24

  • Officier HistWar
  • Général de Division
  • *****
  • Messages: 2525
Re : Patch 03a
« Réponse #7 le: 17 mai 2011, 17:18:42 pm »
Installed and working well in MP test......the old GUI is the default view and I also never saw an "exit" option where it used to be, but the "G" took me to the new GUI and exit from there is normal.

Many thanks JMM, I'm sure there are some more sales of HW not to far away when word gets around that the bugs have been killed off.

Hors ligne JMM

  • Administrateur
  • Maréchal d'Empire
  • *******
  • Messages: 8260
    • http://www.histwar.com
Re : Patch 03a
« Réponse #8 le: 17 mai 2011, 19:28:26 pm »
IMPORTANT...

The new GUI needs 1280 at least... Under this value, you can only play with the old GUI.
Width was not checked during the beta test but a part of display was lost (1280 - 1024).
You can modify the display parameters with histwar.exe  ;)

CTRL + Q allows to exit from the battle

JMM

Hors ligne Théodoricus

  • Major
  • ***
  • Messages: 587
Re : Patch 03a
« Réponse #9 le: 17 mai 2011, 23:17:12 pm »
Thanks a lot for this cumulative patch.

Théo

Hors ligne Marquês de Alorna

  • Chef de Bataillon
  • **
  • Messages: 307
Re : Patch 03a
« Réponse #10 le: 18 mai 2011, 00:13:40 am »
I have 1920x1080 and still it does not switch to the new GUI.  I was already used to it... :cry:

Hors ligne Soldat Louis

  • Major
  • ***
  • Messages: 599
Re : Patch 03a
« Réponse #11 le: 18 mai 2011, 00:16:35 am »
I have installed the new patch but I cannot get new GUI ( I was playing with it with the previous patch without pb).
Also I could not find the exit button with the old GUI.
Help!!!!

Hors ligne Marquês de Alorna

  • Chef de Bataillon
  • **
  • Messages: 307
Re : Re : Patch 03a
« Réponse #12 le: 18 mai 2011, 00:30:00 am »
IMPORTANT...

The new GUI needs 1280 at least... Under this value, you can only play with the old GUI.
Width was not checked during the beta test but a part of display was lost (1280 - 1024).
You can modify the display parameters with histwar.exe  ;)

CTRL + Q allows to exit from the battle

JMM

How can I control the display parameters with histwar.exe? Do you have the commands explained in some file?

Regarding exit option, why not having it in the old GUI too, as before?

Regards,
António

Hors ligne JMM

  • Administrateur
  • Maréchal d'Empire
  • *******
  • Messages: 8260
    • http://www.histwar.com
Re : Re : Patch 03a
« Réponse #13 le: 18 mai 2011, 00:43:26 am »
I have 1920x1080 and still it does not switch to the new GUI.  I was already used to it... :cry:

Maybe your physical display is 1280 but you play in 1024.
Are you sure to play in 1280? Otherwise, just increase the size of your window in windowed mode.

ESCape in old GUI.. I made a mistake, after adding the item "G choice your GUI", I delete the item "Quit the battle"
So, you can use CTRL + Q  to Exit!

JMM

Hors ligne JMM

  • Administrateur
  • Maréchal d'Empire
  • *******
  • Messages: 8260
    • http://www.histwar.com
Re : Re : Re : Patch 03a
« Réponse #14 le: 18 mai 2011, 00:47:15 am »
How can I control the display parameters with histwar.exe? Do you have the commands explained in some file?
Regarding exit option, why not having it in the old GUI too, as before?
Regards,
António

Run histwar.exe to choice the display size and the (full window - windowed) mode.

JMM

PS : Antonio; on the server, the present version is always 02F... I am uploading the new 03a version.. Wait for downloading my email.